TradeAbility

Mednarodna Orodja UPS TradeAbility®
Jezikovno opozorilo UPS TradeAbility
Prosimo upoštevajte, da so vse storitve UPS TradeAbility® in z njimi povezana vsebina trenutno na voljo samo v angleščini, vendar pa bi se morala navigacija na levi strani pojaviti v lokalnem jeziku, ki ste ga izbrali.

S storitvijo TradeAbility lahko zmanjšate tveganja pri mednarodnih pošiljkah, izboljšate globalne dobavne verige in zmanjšate stroške poslovanja z upravljanjem prevoza blaga na pravočasen, učinkovit in skladen način.

Storitve TradeAbility vključujejo:
  • Pregledovalnik zavrnjenih strank - Iskanje trgovskih partnerjev z omejitvami ter držav in ozemelj pod embargom.
  • Harmonizator - Hitro in učinkovito opredeljuje in uporablja harmonizirano tarifno oznako izdelka.
  • Stroški raztovarjanja - Ocenite stroške čezmejnega prevoza pošiljk, vključno z dajatvami, davki in transportnimi stroški.
  • Izvozna dovoljenja - Prepričajte se, da je vaša pošiljka skladna z izvoznimi predpisi, postopki, tarifami in zakoni ZDA.
  • Uvozna skladnost - Prepričajte se, da je vaša pošiljka skladna s predpisi, postopki, tarifami in zakoni določene države ali ozemlja.
  • Mednarodni obrazci - Prebrskajte knjižnico in dokumentacijo za prenos za uvozne in izvozne pošiljke.

Če ne želite prikazovanja tega obvestila v prihodnosti, izberite spodnjo možnost.
 Ne prikazuj mi več tega jezikovnega opozorila.

Zagotavljanje storitev UPS TradeAbility ne predstavlja pravnega svetovanja vam, pošiljatelju ali kateri koli drugi osebi, namenjeno pa je zgolj za vašo referenco. Podjetje UPS ne jamči pravilnosti storitev. Razumete, da so veljavni zakoni, pravila in predpisi, vključno s tistimi v zvezi z uvozom in izvozom, podvrženi spremembam v okviru veljavne zakonodaje in predpisov, ki jih storitve UPS TradeAbility ne morejo predvideti.